Zo ging het er vorig jaar op de Digital Marketing Awards Night aan toe. Dat belooft voor dit jaar!

De eerste editie van de Digital Marketing Awards in 2015 werd fel gesmaakt. Met maar liefst zo’n kleine 300 aanwezigen voor een eerste editie was deze dan ook geslaagd voor de organisatoren Bloovi & Feweb. Vorig jaar ging de Awards Night nog door in Gent, nu trekken we met de Digital Marketing Awards naar Brussel in het kader van de Bloovi Marketing Week.

Trotse winnaars

In 2015 werden er 21 gouden, zilveren en bronzen awards uitgereikt. In dit handige overzicht kan je nog even bekijken welke cases er tijdens de vorige editie bekroond werden.

> Benieuwd naar wie er dit jaar genomineerd is? Bekijk de 72 genomineerde cases hier

Unieke sfeer

De mix van een unieke setting (voormalige kerk), een netjes uitgedost publiek, interessante mensen, heerlijke catering en ex-Tomorrowland DJ’s zorgen samen voor een geniale avond.

Dit jaar belooft het nog beter te worden, het Bloovi team werkt momenteel hard aan de invulling van de avond. Meer info volgt hier snel over. Wie er al zeker bij zal zijn is Veronique De Kock, zij zal opnieuw instaan voor het uitreiken van de awards!

De aftermovie van vorig jaar

Herbekijk hier de aftermovie van de eerste editie van de Digital Marketing Awards.

Beleef Digital Marketing Awards Night 2016

Op donderdagavond 17 november vanaf 18u is jouw team en jij welkom in Brussels Event Brewery om samen de Award show mee te maken. Er worden maar liefst 23 gouden, zilveren en bronzen awards uitgereikt. Jij ontdekt dus als eerste welke case met een prijs gaat lopen! Is jouw case genomineerd? Dan is deze avond een ideale teambuilding om het geleverde werk te vieren.

 

Praktisch editie 2016:

Event Marketeer Digital Marketing Awards

Round-Up: Who are the winners?

All of the winners are announced in this article on Bloovi.be. A huge shout out to the awesome winners of the 2016 edition!

Friday 18 November 2016