Waarom het indienen van DMA cases gratis is:

Twee weken geleden hebben we met FeWeb en Bloovi De Digital Marketing Awards gelanceerd. Een award voor digitale campagnes die uitmunten in hun Performance. Vanaf de lancering hebben we er voor gekozen geen toegangsprijs te vragen om een case in te dienen. En wel voor deze 4 redenen:

1. Iedereen moet kans kunnen maken op een Digital Marketing Award

Om erkenning te krijgen voor jouw harde en geslaagde werk willen we geen financiële drempel creëren. Iedereen moet zijn case kunnen indienen waarop ze trots zijn en daarom hebben we ervoor gekozen het heel eenvoudig te maken om een case in te dienen.

2. Je hoeft niet langer te wachten

Mochten we zoals andere awards een prijs vragen om een case in te dienen moet je vaak nog wachten op goedkeuring van bovenaf. Om geen onnodige tijd te verliezen kan je dus direct jouw case waarop je trots bent indienen.

3. Waarom zouden we ook?

Laat ons duidelijk zijn FeWeb en Bloovi organiseren de Digital Marketing Awards om digitale talenten en gemotiveerde teams in de kijker te plaatsen. Beide organisaties houden van dichtbij de markt in het oog en zien heel sterke acties en campagnes gebeuren. Waarom zouden we dan ook geld vragen om mee te doen? Sterke cases, digitale talenten en gemotiveerde teams verdienen het om erkenning te krijgen.

4. Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Bij FeWeb en Bloovi zijn we ervan overtuigd dat we pas een award voor de sector kunnen organiseren als iedereen kan deelnemen. Een Award show organiseren met 14 ingeschreven cases is helemaal niet representatief. Dus ja, hoe meer cases, hoe meer vreugde :-).

Cases gratis indienen tot 30 september

We vragen dus geen toegangsprijs, hebben een ervaren jury en willen de digital performance van jouw campagne in de kijker plaatsen. Als je jou hierin kan in vinden moet je zeker een case indienen.

Event Marketeer Digital Marketing Awards

Round-Up: Who are the winners?

All of the winners are announced in this article on Bloovi.be. A huge shout out to the awesome winners of the 2016 edition!

Friday 18 November 2016