Retail & E-Commerce cases krijgen een extra opportuniteit!

De  Most Performing Campaign for the Retail / Ecommerce scene  is 2-ledig! Enerzijds is er de gekende Jury die een award uitrijkt maar nieuw is dat er ook een Publieksprijs gegeven wordt!  In samenwerking met Ecommerce Xpo in Kortrijk krijgt jouw e-commerce case een extra opportuniteit. Je kan jouw case namelijk pitchen op de Ecommerce Xpo beurs en daar stemt het publiek voor de winnaar. Dit is de enigste publieksprijs bij de Digital Marketing Awards. Een woordje uitleg:

Wie kan er zich registreren voor de Vertical Award - Most Performing Campaign for the Retail / E-Commerce Scene?

Pure webshops die een performante campagne gerund hebben maar ook retailers die een specifieke campagne deden voor hun online shop.

Welke extra opportuniteit? Een unieke Publieksprijs die beslist wordt op E-Commerce Xpo in Kortrijk.

De award voor de Most Performing Campaign for the Retail / E-commerce scene is onze enigste publieksprijs. Dus de winnaar wordt gestemd tijdens de pitchronde op E-Commerce Xpo in Kortrijk! Op 7 November krijgen de genomineerde cases de opportuniteit om hun case te pitchen aan het publiek. Het publiek zal uitmaken welke e-commerce case de beste indruk naliet, de meest performante cijfers kon voorleggen en dergelijke.

De stemmen worden geteld en de winnaar wordt dan op de Digital Marketing Awards avond bekend gemaakt! 

>> Deze Vertical Award - Most Performing Campaign for the Retail / E-Commerce Scene is dus 2 ledig want deze krijgt natuurlijk ook een winnaar die door de jury geselecteerd werd.

Dien tot vrijdag 30 september  jouw case in voor deze Publieks & Jury Award.

Event Marketeer Digital Marketing Awards

Round-Up: Who are the winners?

All of the winners are announced in this article on Bloovi.be. A huge shout out to the awesome winners of the 2016 edition!

Friday 18 November 2016