Dit zijn de 72 genomineerde Digital Marketing Award cases!

Het is eindelijk zover! De 72 genomineerde cases zijn bekend. De afgelopen 2 dagen hebben de juryvoorzitters zich gebogen over een longlist aan cases. Maar liefst 171 cases namen er deel! De juryvoorzitters namen deze allemaal nauwkeurig onder de loep en kwamen tot een shortlist van 72 genomineerde cases voor de respectievelijk 23 gouden, zilveren en bronzen awards.

De volgende stap!

De volgende stap is waarschijnlijk ook meteen de meest uitdagende: alle genomineerden krijgen de kans om in 5 minuten hun case verder toe te lichten aan de jury. De genomineerde cases krijgen hierover binnenkort een briefing in hun inbox.    

De awards Night 2016 bijwonen?

De Award uitreiking: Op donderdagavond 17 november delen we 24 keer goud, zilver en brons uit dit in de 4 categorieën. Brussels Event Brewery wordt speciaal omgetoverd tot een uiterst feestelijke locatie. Ideaal voor een avond netwerken met dé digital agencies, talloze ondernemers en adverteerders. Het wordt opnieuw een unieke avond!
>> Bekijk alvast eens hoe het er vorig jaar aan toe ging.

72 Prachtige cases die zich mogen opmaken voor ronde 2:

Bekijk hier de 72 cases die de jury overtuigenden om in een specifieke categorie genomineerd te worden. Zij mogen zich opmaken om in 5 minuten hun case te pitchen aan de jury en hen te overtuigen waarom hun case goud verdient. Benieuwd of jouw case genomineerd werd?

>> Bekijk de 72 genomineerde cases

Bekijk de 72 genomineerde cases

Event Marketeer Digital Marketing Awards

Round-Up: Who are the winners?

All of the winners are announced in this article on Bloovi.be. A huge shout out to the awesome winners of the 2016 edition!

Friday 18 November 2016