4 Redenen waarom je erbij moet zijn op de Digital Marketing Awards Night

Over een drietal weken weten we het: wie gaat naar huis met een of meerdere leuke trofeeën? Op welk kantoor krijgen ze binnenkort een prominente plek? Maar wees gerust: de Digital Marketing Awards zijn veel meer dan alleen een bekroning voor het knap staaltje digitaal werk.

1. Netwerken met het summum van de Digitale Sector

We toveren Brussels Event brewery (waar 2 dagen ervoor Conversion Day zal plaatsvinden) om tot het decor van de Digital Marketing Awards Show. Hierin brengen we het kruim van de digitale sector samen, adverteerders, ondernemers, mensen uit de agency wereld een gezellige mix die bulkt van de netwerkopportuniteiten. Er registreerden zich al meer dan 100 mensen voor deze Awards Night. Waar wacht jij nog op?

2. De overwinning vier je… op de dansvloer!

Het programma van de Award Night is als volgt:

18:00 - 19:00 Ontvangst & Receptie
19:00 - 20:30  Dinner - Buffet
20:30 - 22:00 Award Show mét Véronique De Kock
22:00 - 22:30 Dessert Buffet
22:30 - ... Afterparty & Cheerful Networking

3. Goud, zilver of brons, iedereen gaat met een mooie trofee naar huis!

De Digital Marketing Awards zouden de DMA’s niet zijn als er geen awards werden uitgereikt. Jawel, op deze avond krijgen de beste digital marketing campagnes hun verdiende erkenning! In 19 categorieën delen we telkens gouden, zilveren en bronzen prijzen uit. Dan zijn er ook nog de 4 Jury awards (de hoofdprijzen) die de beste cases over alle categorieën heen belonen met een Gouden DMA-award!

4. PR-Stunt van formaat!

Met jouw team op het podium staan is naast het teambuilding gegeven ook ongezien goed voor je PR. Er worden instant foto’s gemaakt en gedeeld zodat de hele sector weet dat jullie werk tot die award geleid heeft. Het resultaat van de eerste editie van de Digital Marketing Awards had vorig jaar een grote weerklank! Het artikel waarin de winnaars bekend werden gemaakt werd maar liefst meer dan 6000 keer gelezen en 385 keer gedeeld!

Tip: Nodig jouw klant uit

Versterk de band die je hebt met jouw klant. Nodig deze zeker uit voor de awards night zo kunnen jullie samen het geboekte succes vieren. Door de adverteerder te betrekken, benadruk je dat de waarde die je voor hem creëert mede doordat die zich schaart tot de strafste uit de digitale sector!

Meer info & Tickets

Event Marketeer Digital Marketing Awards

Round-Up: Who are the winners?

All of the winners are announced in this article on Bloovi.be. A huge shout out to the awesome winners of the 2016 edition!

Friday 18 November 2016