Round-Up: Who are the winners?

All of the winners are announced in this article on Bloovi.be. A huge shout out to the awesome winners of the 2016 edition!

Dit mag je verwachten van de Digital Marketing Awards Night!

We kijken al hard uit naar de Digital Marketing Awards Night (17 November). Hét hoogtepunt van de hele Digital Marketing Awards flow. Met Bloovi & FeWeb willen we ook van deze editie opnieuw een unieke avond maken! Net zoals vorig jaar zal het opnieuw een avond zijn waarin de top van de digitale sector elkaar ontmoet, bijpraat op een gezellige en informele manier én met mogelijks nieuwe business als gevolg. We maakten een overzicht waarom ook jij deze avond moet bijwonen.

Dit zijn de 72 genomineerde Digital Marketing Award cases!

Het is eindelijk zover! De 72 genomineerde cases zijn bekend. De afgelopen 2 dagen hebben de juryvoorzitters zich gebogen over een longlist aan cases. Maar liefst 171 cases namen er deel! De juryvoorzitters namen deze allemaal nauwkeurig onder de loep en kwamen tot een shortlist van 72 genomineerde cases voor de respectievelijk 23 gouden, zilveren en bronzen awards.

154 cases voor de Digital Marketing Awards. En toch een week extra tijd!

154 cases, kwamen tot nu toe binnen voor de Digital Marketing awards. Dat is een hoop. We zouden al tevreden zijn geweest met een evenaring van vorig jaar toen we op 130 inzendingen kwamen. Ondanks dit succes, kregen Pieter en ikzelf voortdurend mailtjes met vraag om extra tijd te krijgen. Dat omdat klanten nog een goedkeuring moeten geven of omdat er nog een drempelvrees is om deel te nemen.

Laatste week om jouw case aan te melden voor een Digital Marketing Award

Vrijdag loopt de mogelijkheid tot deelnemen aan de 2de editie van de Digital Marketing Awards af. Met Zo’n 94 cases is dit opnieuw een zeer mooi aantal. Maar misschien kaapt jouw top case nog een Award weg voor iemand anders zijn neus? Het kan nog! Cases kan je nog indienen tot vrijdag om 24u.

Retail & E-Commerce cases krijgen een extra opportuniteit!

De  Most Performing Campaign for the Retail / Ecommerce scene  is 2-ledig! Enerzijds is er de gekende Jury die een award uitrijkt maar nieuw is dat er ook een Publieksprijs gegeven wordt!  In samenwerking met Ecommerce Xpo in Kortrijk krijgt jouw e-commerce case een extra opportuniteit. Je kan jouw case namelijk pitchen op de Ecommerce Xpo beurs en daar stemt het publiek voor de winnaar. Dit is de enigste publieksprijs bij de Digital Marketing Awards. Een woordje uitleg: